FRANZ SCHAUSBERGER, KËSHILLTAR SPECIAL I KOMISIONERIT JOHANNES HAHN VIZITON ASOCIACIONIN E KOMUNAVE TË KOSOVËS

FRANZ SCHAUSBERGER, KËSHILLTAR SPECIAL I KOMISIONERIT JOHANNES HAHN VIZITON ASOCIACIONIN E KOMUNAVE TË KOSOVËS Franz Schausberger, Këshilltari Special i Komisionerit të Bashkimit Evropian për Politika të Fqinjësisë dhe Negociata për

AKK-ja PARTNER NË IMPLEMENTIMIN E PROJEKTIT NË VLERË MBI 1.4 MILION EURO ME CARITAS-in ZVICERIAN

AKK-ja PARTNER NË IMPLEMENTIMIN E PROJEKTIT NË VLERË MBI 1.4 MILION EURO ME CARITAS-in ZVICERIAN Asociacioni i Komunave të Kosovës do të jetë partner i CARITAS-it Zvicerian në implementimin e

KOLEGJIUMI PËR ARSIM PARTNER ME CARITASIN ZVICERAN NË ZGJERIMIN E RRJETIT DHE PJESËMARRJEN E FËMIJËVE NË ARSIMIN PARASHKOLLOR

KOLEGJIUMI PËR ARSIM PARTNER ME CARITASIN ZVICERAN NË ZGJERIMIN E RRJETIT DHE PJESËMARRJEN E FËMIJËVE NË ARSIMIN PARASHKOLLOR Asociacioni i Komunave të Kosovës, në bashkëpunim dhe mbështetje të Caritas Zviceran

AKK NËNSHKRUAN MARËVESHJEN E BASHKËPUNIMIT ME GIZ/ORF PËR PËRKRAHJEN E KOMUNAVE NË HARTIMIN E “PLANIT TË QËNDRUESHËM TË MOBILITETIT URBAN NË KOMUNAT E KOSOVËS”

AKK NËNSHKRUAN MARËVESHJEN E BASHKËPUNIMIT ME GIZ/ORF PËR PËRKRAHJEN E KOMUNAVE NË HARTIMIN E “PLANIT TË QËNDRUESHËM TË MOBILITETIT URBAN NË KOMUNAT E KOSOVËS” Asociacioni i Komunave të Kosovës ka

BORDI I AKK-së U TAKUA ME MINISTRIN E SHËNDETËSISË

BORDI I AKK-së U TAKUA ME MINISTRIN E SHËNDETËSISË Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) sot është takuar me Ministrin e Ministrisë së Shëndetësisë (MSH) z.Uran Ismajli. Në

KRYETARËT E KOMUNAVE DHE LIGJVËNËSIT DEBATOJNË PROJEKTLIGJIN PËR DHËNIEN NË SHFRYTËZIM DHE KËMBIMIN E PRONËS SË PALUAJTSHME TË KOMUNËS

  Në kuadër të bashkëpunimit mes institucioneve lokale dhe atyre qendore, sot është mbajtur takimi i Këshillit të Kryetarëve të Komunave në kuadër të Asociacionit të Komunave të Kosovës me

ASOCIACIONI I KOMUNAVE TË KOSOVËS MBAJTI KUVENDIN E PËRGJITHSHËM VJETOR

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka mbajtur Kuvendin e Përgjithshëm Vjetor ku kanë marrë pjesë delegatët nga Komunat e Republikës së Kosovës dhe Kryetarët e Komunave. Kryetari i AKK-së z.Agim

ASOCIACIONI I KOMUNAVE PËRFITON EDHE NJË PROJEKT NGA GIZ/ORF

Asociacioni i Komunave të Kosovës sot ka zgjeruar bashkëpunimin me GIZ/ORF (Fondet e Hapura Rajonale për Evropën Juglindore) me nënshkrimin e Marrëveshjes në kuadër të projektit “Drejt përmirësimit të transportit

AKK DISKUTON ME MINISTRIN E FINANCAVE Z. BEDRI HAMZA – PROJEKTLIGJIN E FINACAVE TË PUSHTETIT LOKAL

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) sot ka mbajtur takimin e Këshillit të Kryetarëve, me pjesëmarrjen edhe të Ministri t të Financave (MF) z. Bedri Hamza, për të debatuar lidhur

FILLOI PUNËN QENDRA E TRAJNIMIT E ASOCIACIONIT TË KOMUNAVE TË KOSOVËS

Me një ceremoni, është shënuar nisja e punës së Qendrës së Trajnimit të Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) si një program i ri i avancuar i shërbimeve për komunat

KËSHILLI I KRYETARËVE DISKUTOI PROBLEMET BUXHETORE KOMUNALE 2020 ME MINISTRIN E FINANCAVE DHE TRANSFEREVE

Asociacioni i Komunave të Kosovës përmes mekanizimit të Këshillit të Kryetarëve ka mbajtur një takim me Kryetarët e Komunave të Kosovës dhe z.Besnik Bislimi – Ministër i Financave dhe Transfereve

PËRFAQËSUESIT E AKK-së RAPORTUAN NË KOMISIONIN PARLAMENTAR PËR QEVERISJE LOKALE LIDHUR ME GJENDJEN E PANDEMISË COVID-19 NË KOMUNAT E KOSOVËS

Përfaqësuesit e Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) – Ushtruesi i Detyrës së Kryetarit të AKK-së z.Xhafer Gashi dhe Drejtori Ekzekutiv i AKK-së z.Sazan Ibrahimi, kanë marrë pjesë në takimin

TAKIM KOORDINUES I MINISTRIT TË SHËNDETËSISË ME KRYETARËT E KOMUNAVE

Me ftesë të Ministrit të Shëndetësisë z.Armend Zemaj është mbledhur Këshilli i Kryetarëve në një takim pasdite për të debatuar situatën e tashme me Pandeminë Covid-19. Në takimin e sotëm

NËNTË (9) MASAT E PAKOS PËR RIMËKËMBJEN EKONOMIKE

Qeveria e Kosovës dje ka organizuar një takim me organizata e institucione të ndryshme për të diskutuar rreth Pakos së Rimëkëmbjes Ekonomike e ku ka marrë pjesë edhe Kryeministri i

KRYETARËT E KOMUNAVE DHE QEVERIA E KOSOVËS DISKUTOJNË PROCESIN E RISHIKIMIT TË BUXHETIT

Me kërkesë të Asociacionit të Komunave të Kosovës sot është mbajtur një takim urgjent mes Kryetarëve të Komunave dhe Qeverisë së Kosovës. Në këtë takim është debatuar lidhur me rishqyrtimin

KRYETARËT E KOMUNAVE NË BASHKËPUNIM ME KRYEMINISTRIN ZOTOHEN NË ZBATIM TË PLOTË E RIGOROZ TË MASAVE DHE REKOMANDIMEVE NË BETEJËN ANTI-COVID-19

Nën organizim të Asociacionit të Komunave të Kosovës, Kryetarët e Komunave sot kanë zhvilluar një takim virtual përmes komunikimeve elektronike me Kryeministrin e Republikës së Kosovës z.Avdullah Hoti. Temë e