Ngjarjet

12
Oct

Start on: 8:00 AM

Villa Gërmia

Donec fringilla, justo quam sodales a vehicula ipsum libero eget miInteger condimentum, nibh aliquet fringilla libero.

01
Nov

Start on: 12:00 AM

KOLEGJIUMI PËR ADMINISTRATË

02
Nov

Start on: 8:00 AM

Këshilli i Kryetarve

02
Nov

Start on: 8:00 AM

Takim Takim Takim TakimTakim Takim TakimTakimTakimTakimTakimTakimTakim Takim TakimTakimTakimTakim Takim

Lajmet e fundit

SHQYRTOHEN AKTET JURIDIKE QË JANË NË PROCES TË HARTIMIT

Kolegjiumi i Zyrtarëve Ligjor shqyrtoi aktet juridike të cilat janë në proces të hartimit. Lidhur me Koncept Dokumentin për Ligjin për Zgjedhjet Lokale, u diskutua kryesisht për pika të veçanta

VIZITË STUDIMORE PËR ZYRTARËT KOMUNALË LIDHUR ME PRAKTIKAT E MIRA TË MENAXHIMIT TË MBETURINAVE NË BULLGARI

Organizuar nga Asociacioni I Komunave të Kosovës dhe mbështetur nga GIZ në kuadër të projektit “Shërbimet e qëndrueshme komunale” është organizuar vizita studimore në Bullgari për Zyrtarët Komunalë për Menaxhimin

21 vjetori i Asociacionit të Komunave të Kosovës KONFERENCA “ROLI I ASOCIACIONIT NË DY DEKADA TË QEVERISJES LOKALE NË KOSOVË”

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) në një Konferencë sot shënoi 21 vjetorin e themelimit dhe të funksionimit. Në këtë përvjetor u mbajt Konferenca “Roli i Asociacionit në dy dekada

Partnerët