#KomunatBashkëKundërCovid19



By: Genc Namani

Comments: 0

Së bashku të rrisim kujdesin, e jo numrin e të infektuarve. Të respektojmë rëndësinë e masave dhe jo t’i neglizhojmë ato.
Mbroje veten! I mbron edhe të tjerët!