#KomunatBashkëKundërCovid19By: Genc Namani

Comments: 0

Trego sa shumë e don familjen tënde. Trego sa shumë kujdesësh për ta. Mbaje maskën, ruaj veten dhe familjen. Bëhu shembull edhe për të tjerët!