Kryetari i Asociacionit të Komunave të Kosovës z.Naim Ismajli i shoqëruar edhe nga Drejtori Ekzekutiv i AKK-së z.Sazan Ibrahimi po vazhdojnë vizitat nëpër komuna. Këto vizita bëhen me qëllim të koordinimit të agjendës së veprimit lidhur me mbrojtjen dhe përfaqësimin e interesave të komunave në mënyrë sa më të mirë të mundshme. Kryetari Ismajli dhe […]

Është mbajtur takimi i radhës së Kolegjiumit të Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale. Në këtë takim ishin të pranishëm anëtarët e Kolegjiumit / Drejtorë Komunal të Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, Drejtor të pesë Qendrave të Mjekësisë Familjare, përfaqësues të projektit nga Organizata Humanitare “Amici dei Bambini” si dhe stafi i Asociacionit të Komunave të Kosovës. Qëllimi […]

Kryetari i Asociacionit të Komunave të Kosovës z.Naim Ismajli i shoqëruar edhe nga Drejtori Ekzekutiv i AKK-së z.Sazan Ibrahimi janë në vazhdën e vizitave nëpër komuna. Këto vizita bëhen me qëllim të koordinimit të agjendës së veprimit lidhur me mbrojtjen dhe përfaqësimin e interesave të komunave në mënyrë sa më të mirë të mundshme. Kryetari […]

Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK), në përbërjen e kryetarit z. Naim Ismajli, nënkryetarit të AKK-së z.Agim Veliu e anëtarit z. Bajram Mulaku si dhe Drejtorit Ekzekutiv të AKK-së, z. Sazan Ibrahimi, mbajti takimin e përbashkët me delegacionin e Kompanisë Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji Elektrike (KEDS) në përbërje të z.George […]

Faqja 2 prej 29 12345...1020...E fundit »