FRANZ SCHAUSBERGER, KËSHILLTAR SPECIAL I KOMISIONERIT JOHANNES HAHN VIZITON ASOCIACIONIN E KOMUNAVE TË KOSOVËS

FRANZ SCHAUSBERGER, KËSHILLTAR SPECIAL I KOMISIONERIT JOHANNES HAHN VIZITON ASOCIACIONIN E KOMUNAVE TË KOSOVËS Franz Schausberger, Këshilltari Special i Komisionerit të Bashkimit Evropian për Politika të Fqinjësisë dhe Negociata për

AKK-ja PARTNER NË IMPLEMENTIMIN E PROJEKTIT NË VLERË MBI 1.4 MILION EURO ME CARITAS-in ZVICERIAN

AKK-ja PARTNER NË IMPLEMENTIMIN E PROJEKTIT NË VLERË MBI 1.4 MILION EURO ME CARITAS-in ZVICERIAN Asociacioni i Komunave të Kosovës do të jetë partner i CARITAS-it Zvicerian në implementimin e

KOLEGJIUMI PËR ARSIM PARTNER ME CARITASIN ZVICERAN NË ZGJERIMIN E RRJETIT DHE PJESËMARRJEN E FËMIJËVE NË ARSIMIN PARASHKOLLOR

KOLEGJIUMI PËR ARSIM PARTNER ME CARITASIN ZVICERAN NË ZGJERIMIN E RRJETIT DHE PJESËMARRJEN E FËMIJËVE NË ARSIMIN PARASHKOLLOR Asociacioni i Komunave të Kosovës, në bashkëpunim dhe mbështetje të Caritas Zviceran

AKK NËNSHKRUAN MARËVESHJEN E BASHKËPUNIMIT ME GIZ/ORF PËR PËRKRAHJEN E KOMUNAVE NË HARTIMIN E “PLANIT TË QËNDRUESHËM TË MOBILITETIT URBAN NË KOMUNAT E KOSOVËS”

AKK NËNSHKRUAN MARËVESHJEN E BASHKËPUNIMIT ME GIZ/ORF PËR PËRKRAHJEN E KOMUNAVE NË HARTIMIN E “PLANIT TË QËNDRUESHËM TË MOBILITETIT URBAN NË KOMUNAT E KOSOVËS” Asociacioni i Komunave të Kosovës ka

BORDI I AKK-së U TAKUA ME MINISTRIN E SHËNDETËSISË

BORDI I AKK-së U TAKUA ME MINISTRIN E SHËNDETËSISË Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) sot është takuar me Ministrin e Ministrisë së Shëndetësisë (MSH) z.Uran Ismajli. Në

KRYETARËT E KOMUNAVE DHE LIGJVËNËSIT DEBATOJNË PROJEKTLIGJIN PËR DHËNIEN NË SHFRYTËZIM DHE KËMBIMIN E PRONËS SË PALUAJTSHME TË KOMUNËS

  Në kuadër të bashkëpunimit mes institucioneve lokale dhe atyre qendore, sot është mbajtur takimi i Këshillit të Kryetarëve të Komunave në kuadër të Asociacionit të Komunave të Kosovës me

ASOCIACIONI I KOMUNAVE TË KOSOVËS MBAJTI KUVENDIN E PËRGJITHSHËM VJETOR

Asociacioni i Komunave të Kosovës ka mbajtur Kuvendin e Përgjithshëm Vjetor ku kanë marrë pjesë delegatët nga Komunat e Republikës së Kosovës dhe Kryetarët e Komunave. Kryetari i AKK-së z.Agim

ASOCIACIONI I KOMUNAVE PËRFITON EDHE NJË PROJEKT NGA GIZ/ORF

Asociacioni i Komunave të Kosovës sot ka zgjeruar bashkëpunimin me GIZ/ORF (Fondet e Hapura Rajonale për Evropën Juglindore) me nënshkrimin e Marrëveshjes në kuadër të projektit “Drejt përmirësimit të transportit

AKK DISKUTON ME MINISTRIN E FINANCAVE Z. BEDRI HAMZA – PROJEKTLIGJIN E FINACAVE TË PUSHTETIT LOKAL

Asociacioni i Komunave të Kosovës (AKK) sot ka mbajtur takimin e Këshillit të Kryetarëve, me pjesëmarrjen edhe të Ministri t të Financave (MF) z. Bedri Hamza, për të debatuar lidhur

FILLOI PUNËN QENDRA E TRAJNIMIT E ASOCIACIONIT TË KOMUNAVE TË KOSOVËS

Me një ceremoni, është shënuar nisja e punës së Qendrës së Trajnimit të Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) si një program i ri i avancuar i shërbimeve për komunat

KËSHILLI I KRYETARËVE DISKUTOI PROBLEMET BUXHETORE KOMUNALE 2020 ME MINISTRIN E FINANCAVE DHE TRANSFEREVE

Asociacioni i Komunave të Kosovës përmes mekanizimit të Këshillit të Kryetarëve ka mbajtur një takim me Kryetarët e Komunave të Kosovës dhe z.Besnik Bislimi – Ministër i Financave dhe Transfereve