Ngjarjet

Sorry, there is no event under your selected page.

Lajmet e fundit

KRYETARËT E KOMUNAVE DHE LIGJVËNËSIT DEBATOJNË PROJEKTLIGJIN PËR DHËNIEN NË SHFRYTËZIM DHE KËMBIMIN E PRONËS SË PALUAJTSHME TË KOMUNËS

  Në kuadër të bashkëpunimit mes institucioneve lokale dhe atyre qendore, sot është mbajtur takimi i Këshillit të Kryetarëve të Komunave në kuadër të Asociacionit të Komunave të Kosovës me

BORDI I AKK-së U TAKUA ME MINISTRIN E SHËNDETËSISË

BORDI I AKK-së U TAKUA ME MINISTRIN E SHËNDETËSISË Bordi i Asociacionit të Komunave të Kosovës (AKK) sot është takuar me Ministrin e Ministrisë së Shëndetësisë (MSH) z.Uran Ismajli. Në

AKK NËNSHKRUAN MARËVESHJEN E BASHKËPUNIMIT ME GIZ/ORF PËR PËRKRAHJEN E KOMUNAVE NË HARTIMIN E “PLANIT TË QËNDRUESHËM TË MOBILITETIT URBAN NË KOMUNAT E KOSOVËS”

AKK NËNSHKRUAN MARËVESHJEN E BASHKËPUNIMIT ME GIZ/ORF PËR PËRKRAHJEN E KOMUNAVE NË HARTIMIN E “PLANIT TË QËNDRUESHËM TË MOBILITETIT URBAN NË KOMUNAT E KOSOVËS” Asociacioni i Komunave të Kosovës ka

Partnerët