Sazan Ibrahimi, Drejtori Ekzekutiv I AKK është takuar me z. Norbert Pijls, udhëheqës i programit në mbështetje të decentralizimit dhe vetëqeverisjes lokale (DEMOS), program ky i financuar nga Agjencioni Zvicerian për Zhvillim (SDC). Ky program do t’i mbulojë 17 komunat e Republikës së Kosovës dhe do të zgjasë deri me 31 dhjetor 2017. Qëllimi i […]

Drejtori Ekzekutiv i Asociacionit të Komunave të Kosovës z.Sazan Ibrahimi është takuar sot me Udhëheqësinë e Programit të GIZ “Modernizimi i Shërbimeve Komunale” z.Kai Hoffmann. Në këtë takim GIZ ka dhënë mbështetje për AKK-në në përkrahjen e implementimit të Strategjisë së AKK-së për Shërbime Publike. Poashtu në këtë takim përfaqësuesitë e AKK-së dhe GIZ-it janë […]

Asociacioni i Komunave të Kosovës do të vazhdoj të mbështetet nga Agjensia Zvicrane për Zhvillim (SDC) edhe për katër vitet e ardhshme. Marrëveshja e cila u nënshkrua nga Drejtori Ekzekutiv i AKK-së z.Sazan Ibrahimi dhe z.Marcus Baechler Drejtor i SDC-së, është për periudhën 2014 -2017. Qëllimi i vazhdimit të bashkëpunimit dhe mbështetjes së SDC-së për Asociacionin […]

Kolegjiumi i Zyrtarëve Komunal Ligjor mbajti takimin e rradhës e ku morën pjesë edhe përfaqësuesit e MAPL-së, GIZ-it, OSBE-së. Në këtë takim u bisedua për zbatimin e planit të punës të Kolegjiumit, pastaj lidhur me dokumentin e hartuar nga Kryesia e Kolegjiumit “Doracaku – procedurat për dhënie në shfrytëzim dhe këmbimin e pronës së paluajtshme […]

Faqja 1 prej 27 12345...1020...E fundit »